Home > Loodgieter Hemiksem

Uw expert in sanitair

Loodgieter Hemiksem

Op zoek naar een loodgieter in Hemiksem voor de installatie van uw sanitaire toestellen, sanitair installaties en loodgieterswerkzaamheden?

VSA Loodgieterij is specialist in alle soorten loodgieterij regio Hemiksem, gaande van sanitaire installaties zoals het installeren en aansluiten van een douche, kraan, lavabo, WC, …  afvoersystemen en waterleidingen, rioleringswerken, regenwaterputten en regenwaterpompen, maar ook voor een totaalrenovatie van uw badkamer of het hernieuwen van uw volledige sanitaire installatie in een bepaalde ruimte kan u uiteraard steeds bij ons terecht.

Overweegt u om uw badkamer te verbouwen en bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in de omgeving van Hemiksem?

Voor het plaatsen van uw sanitair kunt u steeds rekenen op de deskundige begeleiding van VSA Loodgieterij. Wij zorgen ervoor dat uw de installatie van uw dromen zo goed mogelijk wordt gerealiseerd door steeds met oog voor detaillering te werk te gaan en steeds te zoeken naar de meeste praktische oplossingen om uw project te realiseren.

In het kader van een badkamer renovatie bieden we u echter wel een totaalservice aan, d.w.z. van afbraak tot alle andere werkzaamheden die hierbij komen zien: betegelen, vloer leggen, gyproc plaatsen, valse plafonds, elektriciteit, verwarming, schilderwerken, etc.

Loodgieter Hemiksem

Loodgieter gezocht in Hemiksem die u kan helpen met alle sanitaire toestellen en sanitair problemen in huis?

Je kan bij ons in Hemiksem terecht voor de plaatsing en herstelling van uw sanitaire installatie en sanitaire toestellen.

  • Zijn uw leidingen gebarsten?
  • Heeft u last van een lekkage?
  • Zijn er vochtplekken op uw muren of plafond?
  • Heeft u geen warm water meer?
  • Wilt uw toilet niet meer doorspoelen?
  • Loopt het water in de lavabo niet meer weg?
  • Heeft u last van een rioolgeur in huis?
  • Uw afvoerleidingen ontstoppen?
  • Een nieuwe douche, bad of lavabo installeren?

Dan is het duidelijk dat u nood heeft aan een goede loodgieter in Hemiksem die zo snel mogelijk langskomt om u verder te helpen. Ons team is vakkundig, punctueel en sterk in loodgieterswerk. Grote of klein probleem, wij helpen iedereen even graag verder!

Ook zeer belangrijk: we werken aan zeer concurrentiële en eerlijke tarieven! Onze prijzen zeer democratisch, en we zijn altijd heel open en transparant over onze prijszetting. Geen onaangename verassingen bij ons!

Loodgieters Hemiksem

Wij zijn niet alleen loodgieters, maar noem ons gerust ook HVAC installateurs. We zijn thuis in sanitair, verwarming verluchting (ventilatie) en koeling (airco).

Is uw boiler kapot? Wilt u een nieuwe radiator laten plaatsen? Is er een technisch probleem met uw vloerverwarming? Is het tijd om ketel te laten reinigen? Graag tegelijk ook uw schoorsteen reinigen? Maakt uw airco lawaai of lekt deze water? Moet uw ventilatiesysteem ingeregeld worden?

Met onze uitgebreide loodgieter service in Hemiksem zijn we de geknipte partner voor installatie, onderhoud en herstelling voor zowel sanitair installaties als verwarmingsinstallaties.

Uw huis, appartement, gebouw, winkel, magazijn, … is in goede handen bij de loodgieters van HVAC bedrijf VSA Loodgieterij.

Renovatie & nieuwbouw

Als je gaat bouwen of renoveren in Hemiksem of omstreken dan zullen we waarschijnlijk moeten slijpen om de leidingen te leggen, maar dan moet er ook redelijke wat technische zaken geplaatst worden zodat uw sanitair in de woning correct werkt. Denk hierbij aan stopkranen, terugslagkleppen, filters, drukverminderaars, waterverzachters, warm waterbereiders, waterontkalkers, …

Loodgieter Hemiksem
Loodgieter Hemiksem

Badkamerrenovatie Hemiksem

Uw badkamer laten renoveren? Wij zorgen we voor een badkamerrenovatie van A tot Z, op uw maat.

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Geen probleem. VSA Loodgieterij is ervaren specialist in badkamerrenovaties en zorgt steeds voor een piekfijne oplevering van uw badkamer. Wij verzorgen de badkamer renovatie van uw nieuwe droombadkamer tot in de puntjes. Alles volgens uw wensen en budget, volledig op maat, maar met het advies en expertise van een ervaren expert.

Wij gaan nauwkeurig te werk en maken een gedetailleerde planning van de werken, voeren alle werken van A tot Z uit zodat u slechts één contactpersoon heeft voor uw badkamer renovatie regio Hemiksem.

Enkel zo kunnen wij de perfecte uitvoering van uw badkamerrenovatie garanderen.

Loodgieter Hemiksem
VSA Loodgieterij

Rioleringswerken Hemiksem

Heeft u een riool dat vernieuwd, gerepareerd of ontstopt moet worden? Wij kunnen u helpen!

Om problemen met verstoppingen in huis of tuin te voorkomen, heeft u een betrouwbaar rioleringsnetwerk nodig. Vertrouw daarom op de kennis en ervaring van VSA Loodgieterij zodat wij voor een betaalbare prijs uw riolering kunnen vernieuwen, repareren of ontstoppen.

Voordat we met de rioleringswerken beginnen komen we eerst bij uw thuis in Hemiksem langs om de huidige staat van uw rioleringssysteem te evalueren en vast te stellen in welke mate uw riolering moet worden gemoderniseerd of vervangen. Ook zijn wij in staat om uw leidingnetwerk een uitgebreide reiniging te geven zodat onaangename geurtjes geen probleem meer zijn in de toekomst.

Loodgieter Hemiksem

Regenwaterpompen Hemiksem

Al vanaf het begin houdt loodgietersbedrijf VSA zich bezig met het installeren van professionele water- en afvalwaterpompen van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om afvalwater, septische tanken, kelders, kruipruimtes of putten voor het opvangen van regenwater. Wij zijn altijd in staat om voor u de geschikte regenwaterpomp te installeren.

Omdat we alleen waterpompen van de hoogste kwaliteit gebruiken die verkrijgbaar zijn bij de meest kwalitatieve fabrikanten merken wij uitzonderlijke gevallen van storingen. Mocht u toch last hebben van een storing, al dan niet door een door ons geplaatse regenwaterpomp, dan staan ​​wij steeds klaar om tijdig en nauwkeurig te reageren en uw probleem te verhelpen

Afvoersystemen en leidingen

Verstopte leiding? Een breuk in uw rioleringssysteem? Last van een rioolverzakking? Loodgietersbedrijf VSA plaats en herstelt alle binnen- en buitenleidingsystemen.

Loodgietersbedrijf VSA heeft een ruime ervaring en brede kennis van alle soorten afvoersystemen en leidingen bij zowel waterleidingen, gasleidingen en afvoersystemen. U kan bij ons terecht voor de aanleg van nieuwe leidingen maar ook bij herstellingen staan wij steeds voor u klaar.

Leiding gesprongen of gebarsten? Bij het herstellen van eventueel beschadigde leidingen zorgen we er eerst voor dat de leidingen zijn gereinigd, nadien wordt er een epoxycoating aangebracht om eventuele beschadigingen te herstellen. Deze komt aan de binnenkant van de leiding om zo te functioneren als nieuwe vervangende leiding binnen de oorsprongelike defecte leiding.

Loodgieter Hemiksem