Home > Airco

Airco installateur gezocht?

Welk type airco moet ik kopen?

U wilt een airco kopen en bent op zoek naar een airco installateur voor advies op maat, de beste prijs en voor een vlekkeloze installatie, incl. na-service? 

VSA Loodgieterij is specialist in het plaatsen van airconditioning systemen. Door gebruik te maken van een luchtwarmtepomp (= airco systeem) kan u uw woning, appartement of gebouw niet alleen koelen, maar ook verwarmen.

Wij plaatsen verschillende type airco systemen, zowel bij nieuwbouw als renovatie, maar ook in bestaande woningen. Wij kunnen de leidingen zowel netjes wegwerken bij nieuwbouw en renovatie maar ook bij bestaande oplossingen. Bij bestaande woningen waar het wegwerken in de muren moeilijker is kunnen wij opbouwen tegen de muur op de grond alsook in valse plafond.

Gratis advies – hoe gaan we te werk?

  • Hoe groot is de ruimte die u wilt koelen?
  • Zijn er meerdere ruimtes die je wilt koelen?
  • Wil je ook verwarmen?
  • Hoe is je woning georiënteerd?
  • Hoe sterk is je woning geïsoleerd?

Er zijn meerdere vragen die beantwoord moeten worden zodat we de juiste installatie kunnen bepalen. Contacteer ons vrijblijvend voor een plaatsbezoek. Wij komen langs om alles te bespreken, we beantwoorden al uw vragen en nadien krijgt een offerte op maat.

Akkoord met onze prijsofferte? Dan plannen we de werkzaamheden in.

Airco onderhoud

Heeft u reeds een airco en heeft uw airconditioning een onderhoud nodig? Heeft uw een airco een defect dat dringend moet hersteld worden? Of went u advies bij het aankopen van een nieuwe airco? Voor al uw airco slechts één adres: VSA Loodgieterij!

Ook achteraf kan u bij ons dus terecht voor de na-service!

Airco
Airco

Airco kopen en installeren?

Airco kopen en installeren? Laat je dan vooraf goed informeren.

Er zijn verschillende vormen van airconditioning en de variëteit is groot. De uiteindelijke prijs hangt af van een aantal criteria. Kiest u een toestel met een buitenunit of één zonder buitenunit? Hoe zit het met de installatie en het onderhoud? Kiest voor een mobiel of een permanent systeem?

Het kiezen van een airconditioner lijkt misschien eenvoudig, maar er zijn verschillende aspecten waarmee u rekening moet houden om het juiste apparaat en de juiste installatie te vinden. Doe daarom een beroep op het advies van airco installateur VSA Loodgieterij.

Airco
VSA Loodgieterij
Airco

Hoe de juiste airco installateur kiezen?

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare installateur voor airconditioning?

VSA Loodgieterij is een installatiebedrijf dat zowel uw ventilatie-, sanitair- en verwarmingssystemen vakkundig kan installeren.

Dankzij onze vele jaren ervaring zijn wij in staat om u te voorzien van diverse totaaloplossingen. Om de goede werking van onze installaties te garanderen maken wij enkel gebruik van de A-merken en materialen. Zo bent u zeker van kwaliteit bij de installatie.

De juiste installateur zal u niet alleen bijstaan bij de verkoop, maar ook eerlijk adviseren en u achteraf verder helpen bij problemen en onderhoud.

Koelen en verwarmen

Wist je dat een airconditioner naast koeling ook kan verwarmen? Een airconditioner is een tweedelige lucht-naar-lucht warmtepomp die bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Om koeling uit het huis te halen en over te brengen naar de buitenunit.

Meer weten over milieuvriendelijk koelen en verwarmen? Wij staan u bij met gratis advies en begeleiding.

Onze meerwaarde

Waarom voor ons kiezen?

Bij VSA  zijn bekend met alle topmerken van warmtepompen, temperatuurregelaars en alternatieve energiebronnen.

Wij bieden zowel lokale airconditioners, gecombineerde airconditioners en multifunctionele airconditioningsystemen aan. Al onze installaties voldoen aan de specificaties voor duurzaamheid en hebben een lange levensduur.

Ervaar het comfort van een heerlijk gekoeld huis en van een constant binnenklimaat. U regelt niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid.

Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor alles wat met sanitair en verwarming te maken heeft.

Airco